Sådan bliver du en maler

Når folk hører ordet maleren, tænker de ofte på nogen, der forskønner væggene i huse, kontorer eller indkøbscentre med købt maling. Men hvad med de talentfulde kunstnere, hvis værker nydes muren af gallerier og museer? Hvis du er klar til at tage springet i kunstverdenen som maler og undersøge, hvad det føles at have din kunst beundret af masserne, så kan en karriere som maler være for dig.

Kom i gang med at male

Lær det grundlæggende

Malere skaber repræsentationer af verden omkring dem, i håb om at fremkalde et følelsesmæssigt svar med deres arbejde. Højt respekterede og succesfulde kunstnere, Wyland og Banksy, betragtes som banebrydende malere; skabe overdimensionerede malerier udendørs i by- og storbyområder, mens tidlige pionerartister som Vincent Van Gogh og Leonardo da Vinci valgte mindre steder at udtrykke deres kunstneri. Dagens maler er fri til at udforske en fremtid, der skaber arbejde så stort som udendørs vægmalerier og graffiti, eller lige så intimt som et lille lærred.

En maler skaber kunstværker på en række overflader, fra traditionelt lærred, træ og papir til bygnings sider. De bruger typisk akvarel, akryl eller olie maling til at fuldføre deres arbejde og kan kombinere forskellige typer maling samt andre materialer, såsom sand eller grus til tekstur. Malere kan arbejde på enkelte stykker eller en serie, og kan arbejde for et museum, en virksomhed eller selvstændigt.

En karriere som maler er yderst konkurrencedygtig, og for at komme op til toppen af ​​dit felt skal du finde hjælp eller støtte inden for den professionelle kunstverden. Som et økologisk samfund er kunstverdenen hurtig bevæge sig, løft op og derefter slippe populære kunstnere hurtigt. Din personlighed og sociale færdigheder kan ende med lige så vigtigt som dit faktiske kunstneriske talent. Mens man forsøger at finde succes inden for kunstverdenen, er mange malere afhængige af fodgængere, men pålidelige job inden for kommerciel kunst eller undervisning for at betale regningerne.

Lær fundamentet og dine færdigheder bliver bedre

Enhver med kunstnerisk talent kan blive en professionel maler, og gennem stort held bliver en stor succes. Men det bliver sjældent og meget få kunstnere at blive en skønnelse som en maler. For de fleste malere, der gjorde deres karakter i den kunstneriske verden, var praksis og forberedelse nøglen til at stige til toppen af ​​deres felt. Da malere i dag også skal gøre meget af deres egen markedsføring og forfremmelse, ville det være forsigtigt for ambitiøse kunstnere at kombinere studier inden for både kunst og forretning eller markedsføring for at gøre et godt liv som maler.

Professionelle malere er afhængige af deres eget kunstneriske talent, men ligesom i de fleste kunstområder skal træning og udforskning af forskellige metoder og teknikker også læres og dyrkes. Den bedste måde at starte denne træning på er med en grad i kunst. Selvom formel uddannelse ikke er absolut nødvendig for at finde succes som maler, er det altid klogt at lære det grundlæggende inden for din kunst, før du forsøger at forgrene dig selv. Malere lærer og forbedrer deres evner gennem gentagelse og praksis. Selv i kunst gør praksis perfekt. Faktisk forfølger de fleste fine kunstnere efteruddannelse, hvilket forbedrer ikke kun deres færdigheder og teknik, men også deres jobmuligheder. Mange kollegier og universiteter samt private kunstskoler tilbyder uddannelser inden for billedkunst. Nyttige kurser kan omfatte kunsthistorie, studiekunst, 3D kunst, billedmaleri, farve teori, geometri, fysiologi og elektronisk billeddannelse.

En bachelor eller mastergrad i billedkunst er typisk nødvendig for ledelse eller administrative stillinger i private fonde, undervisningsstillinger på college-niveau eller stillinger i regeringen. For at undervise på en offentlig skole skal en kunstner også have et undervisningstilladelse ud over en bachelorgrad. Praktikophold, galleriudstillinger og lærlingeuddannelser er gode måder at få erfaring på i skolen. Interning på et lokalt kunstgalleri eller museum kan give de mest efterspurgte malere praktisk oplevelse, som ser godt ud når man påbegynder arbejdet, og galleri viser, at kunstnere får mulighed for at få deres malerier foran et publikum eller andre fagfolk på området.

Når en kunstner lærer den tekniske side af kunstverdenen, skal han eller hun undersøge den sociale side af kunstverdenen. At blive en regelmæssig del af den lokale kunstners scene er afgørende for at få dit navn og dit arbejde kendt. Hvis dit mål er at vise dit arbejde i gallerier, er det et naturligt skridt at lære lokalsamfundet at kende. Professionelle malere bør også udvikle en tyk hud, da afvisning af deres arbejde er en selvfølge. Som i alle kunst er smagen subjektiv, og den eneste måde at finde lånere på for dit arbejde er at holde det til, indtil nogen ser det og kan lide det.

Byg din portefølje og CV

Portefølje

Hver maler har brug for en professionel portefølje – en samling af hans eller hendes bedste malerier for at vise potentielle lånere og klienter. At bygge en portefølje vil nok være en vigtig del af dit uddannelsesprogram, men det er også vigtigt, at du fortsætter med at bygge videre på det. at vise din kunstneriske vækst. Din portefølje giver synlige beviser for dit talent og ekspertise, såvel som din smag og kunstneriske stil.

CV

Mens alle elsker at opdage en helt ny kunstner, søger de fleste stadig efter uddannelse og erfaring, når de søger efter en pålidelig maler til kommission. Mens du arbejder på din portefølje og udvikler din personlige stil, er det en god måde at føje erfaring til dit CV, så du kan arbejde i kunsten. Arbejde med samfundsaktivister for at skabe vægmalerier i voksende bycentre, tage et jobmaleri portrætter af kæledyr og familier, gøre kommercielt arbejde for reklamebureauer, eller kontakt udgivere for at lave malerier til bogomslag. Hvert kunstværk giver dig erfaring i marken og sætter dit arbejde foran offentlighedens øje.

Dine horisonter

Få kreative når det kommer til at sælge dine malerier. Leje kabiner på regionale eller nationalt anerkendte messer. Tilby dine malerier til auktion på en af ​​snesevis af fine auktioner fundet online. Websteder som Paddle 8 auktion af kunst fra kendte malere som Wyland, Andy Warhol og Paul McCartney. Med tusindvis af købere rundt om i verden er online-auktioner et klart publikum, og tilbyder ofte et meget større udvalg af kunst end noget galleri kan vise.

De fleste arbejdsmalere lever af en række andre kilder: bestilt værker, malerier, der skal sælges i gallerier, talegebyrer, undervisning og kommercielle værker. Ifølge Bureau of Labor Statistics var median løn for fine kunstnere, herunder malere, omkring 45.000 dollars i 2015. Jobudsigterne forventes imidlertid at være langsomme, omkring to procent, hovedsagelig på grund af en svag økonomi. Når lånere har flere penge, har de råd til at investere i mere kunst, så en malers indkomst er ofte direkte bundet til den nationale økonomis tilstand. Mængden en maler tjener afhænger også af en bred vifte af andre faktorer, såsom popularitet, omdømme, tilgængeligheden af ​​andre indkomstkilder relateret til maleri og den geografiske placering, hvor en maler lever og arbejder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *